[ bojanst @ 24.03.2010. 11:40 ] @
| Pozdrav! Treba mi sema vezivanja za ovo praistorijsko "cudo" (nemojte me pitati zasto) neki ljudi jos zive u proslosti... fali konektor za napajanje...
Evo sta sam ja nasao, trebalo bi biti ovo... samo mi nije jasno sta je acc ili ign ovdje ?

E sad najveci razlog zasto sam postavio temu...
Predpostavljam da je ovo cudo "kodirano" i imam kod ali ne znam kako se kod unosi, pa ako neko moze da mi kaze...
Hvala unaprijed!
P.s.- Mislim da necu moci naci konektor, pa ako moze neki savjet :p
|
[ 726673 @ 24.03.2010. 13:09 ] @
za to cudo moze se reci da je strari dobri kas koji se skoro nikada nekvari....raspored je dobar odozgo ide +12,pa masa pa +12 onda predzadnja masa ili na sasiju ako ova masa nece.....ako imasa kod upalis ga pojave se crte i cekaj dok pocnu da tepcu crte....ajko displ. nesija mozda mu nevalja lampica za displj ....kod se kuca na taster 1 prva cifra tast 2 druga cifra i na kraju 4 tast.za potvrdu koda.....puno srece sa najboljim kasom.......
[ bojanst @ 24.03.2010. 13:32 ] @
Zanima me jos gdje mu ovdje ide stalni plus a gdje "acc" tj. ima napon kad se stavi kljuc na kontakt...
Posto mi ovo +12 (1) i +12 (2) nista ne znaci! Sta mu mu dodje ovo "AA" i "ILL" ? Hvala!
P.s- Evo sad sam prikopcao ovo "cudo" i nema nista na displeju a svjetli pozadinsko svjetlo, na zvucnicima se cuje samo blago krcanje kad se pojaca do kraja....
Spajao sam stalni plus (crvena) na ovo +12 v (1) i poslije i na +12v (2), ova masa sa drugog kontakta isla je na masu u autu (crna) i jos sam "prisarafio" masu koja ide na sasiju od ovog "cuda" ...
Ako moze bilo kakva pomoc...
[Ovu poruku je menjao bojanst dana 24.03.2010. u 16:10 GMT+1]
[ 726673 @ 25.03.2010. 08:24 ] @
prvi odozgo plis 1 je + sa kontakta a sledeci 2 + je stalni........ill sletlo na prednjem panelu AA auto antena+,...bice problema ako nemas tri crte to znaci da nesto sa elektronikom nije uredu.. javi se pa mogu ti reci sta da proveris
[ bojanst @ 25.03.2010. 10:06 ] @
Pa nema sta, ja sam to dobro povezao ali izgleda da nije ispravan...
Nema nista na displeju, samo pozadinsko svjetlo.... pokusao sam da unesem kod ali ni da se "javi" :)
Ako mozes reci sta da pogledam, pa da pokusam popraviti...
[ 726673 @ 25.03.2010. 14:25 ] @
dovedi oba + pin 1 i 3,masu stavi na saiju....otviri kas sa donje strane u levom uglu kod konektora za prikljucivanje proveri cest kvar je pukne stanpana veza za masu pazljivo pogledaj...onda dali dobijas sve +...imas siroki kabal u donjem delu 11pina gledano levo od sasije pin5+12v,10i11+12v........
[ bojanst @ 28.03.2010. 14:39 ] @
Samo da kazem da sam uspio spojiti ovo "cudo" :)
Prvi + je "stalni (prvi kontakt-stopica) a treci kontakt je acc... nije moglo raditi bez oba plusa ili nisam nesto dobro onda spojio... uglavnom sad radi!
Hvala puno na pomoci!
[ ladasamara89 @ 17.04.2010. 19:49 ] @
imam isti takav kas... i pogresio sam kod nekoliko puta i sada mi je na displeju "hold", u medju vremenu sam nasao 4-cifreni kod i ne znam kako sada da ga unesem, tj. kako da ponistim taj "hold"
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.