[ biske86 @ 25.03.2010. 20:41 ] @
Imam problem sa Autodata programom. Komšija je automehaničar i koristi autodata program verziju iz 2005 godine. Pitao me je da mu nabavim verziju iz 2009 i ja mu nabavim odem da instaliram kad ono pravi problem neki prilikom intalacije. Ja uzmem reinstaliram sistem ubacim XP SP2 Gold i uspešno instaliram Autodatu 2009. Međutim kad hoću da pokrenem program on se ne pokreće već izbaci onu majkrosoftovu grešku gde me pita da li hoću da pošaljem grešku ili ne. Pretpostavljam da znate o čemu se radi, "Send" "Dont send". Ja uzmem i instaliram staru verziju koja je postojala tj. Autodata 2005 i pokrenem je kad ono prijavljuje istu grešku tj. neće da se pokrene. Sad me interesuje kako je moguće da je prethodno radila Autodata 2005 a sada neće? Znam samo da je prethodno bio isto XP ali ne znam koji servis pack je bio. Kao što rekoh trenutno je servisni paket 2 gold izdanje. Znači u svom ovom postupku jedino to može da bude problem. Isti disk sam instalirao kod sebe na laptopu tj. Autodata 2009 i radi bez problema. Ne znam da li znači nešto ali ova mašina na kojoj autodata neće da se pokrene je dosta slaba ima 256MB RAM-a, procesor je čini mi se oko 1.5. Otvorio sam task menadžer i vidim da pri pokretanju programa se iskorišćenost procesora penje na 100% i onda se pojavi ona greška i ta iskorišćenost opada. Mada opet kažem pre reinstalacije radila je autodata 2005 tako da to ne bi trebalo da je problem. Ima li neko ideju šta bi moglo da bude problem? |