[ JamesBond88 @ 01.04.2010. 12:58 ] @
Kada hoću da štampam pojavi mi se sledeće obaveštenje: Operator error. Press printer's RESUME button. If this doesn't clear the error, cancel printing and turn the printer off and then back on. Kada pritisnem resume button, ništa se ne dešava, a takođe ni kada ga isključim pa ga ponovo uključim. Dioda blinka 5 puta crveno pa jednom zeleno što znači da je to neka greška. E sad ja sam pokušao da isključim štampač iz struje i iz kompa na jedno sat vremena ali se opet javlja isto. Takođe sam pokušao da držeći resume button uključim štampač, pa držeći i power button otpustim resume pa ga pritisnem 2 puta ali ni to nije uspelo... (opcija kada je waste ink absorber full) A kad izvadim ladicu sa bojama dioda počne da svetli konstantno zeleno. Kad vratim ladicu sa bojama ili bez boja opet se javlja ista greška. Sad molim nekoga ako je imao isti problem i da je uspeo da reši problem da mi pomogne oko toga ili nekoga ko se razume u to. Napominjem pokušao sam i da očistim ladicu ali se opet javlja isti problem. Imam sam i 2 potpuno nova ketridža još neupotrebljena ali mi je "hakler" koji radi sa tim rekao da stavim ketridže i sve će ponovo raditi ali od toga nema ništa. Molim pomozite mi da vratim štampač u normalno stanje. Hvala unapred svima |