[ Maverickso @ 02.04.2010. 03:00 ] @
| pozdrav svima, imam Huawei HG520s ruter i Belkin Wireless G plus mimo usb network adapter. Zivim u zgradi i komsija mi je dozvolio da se kacim na njega jer on prakticno ni ne koristi net a placa ga tj. ponekad proveri neke strane i to je sve. Ja bih da spojim moj modem koji je spojen na lan i njegov koji je u wireless-u. Radim dosta sa kompjuterima ali ne kontam taj bridge i kako to radi, jel bih ja imao duplu brzinu interneta jer imam 2 modema ili sta? |
[ SStudio @ 03.04.2010. 01:29 ] @
Ne bi imao duplu brzinu ima bi vise nego sada ali ne bi se sabirale brzine u jednu konekciju. Ne treba ti bridge samo lepo napravi konekcije jedna na gajtan jedna na wifi i to ce da sljaka.
[ agvozden @ 03.04.2010. 12:38 ] @
Jedna konekcija (paket) može da ide samo na jedan gejtvej. Da bi razdvajao pakete po različitim gejtvejima potreban ti je balanser.
Pretpostavljam da oba uređaja imaju istu lokalnu IP adresu, pa ćeš morati i to da razdvojiš.
[ Maverickso @ 03.04.2010. 13:20 ] @
SS nece tako da radi on koristi samo jednu konekciju, da gvozdene u pravu si to sam skontao da samo jedan getaway moze da radi hm znaci kad bih promenio adresu mog mog rutera na 192.168.1.2 i koristio taj balanser onda bi radilo?, inace sta je balanser? :)
[ agvozden @ 04.04.2010. 20:04 ] @
balanseri imaju ulogu da prave virtualni gejtvej i raspoređuju mrežni saobraćaj preko više konekcija, sličan je pojam "multihoming"
Pojam je poznat iz "load balansinga" koji se koristi za simultano deljenje resursa više servera.
Ovo znam teoretski, nemam iskustva ni sa jednim programom koji radi balansing na klijentskoj strani.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.