[ ivan85_zmaj @ 02.04.2010. 17:59 ] @
| Pozdrav svima,
Zanima me sta mislite o ovim PC Analyzer karticima za dijagnostiku racunara. Imate li kakvih iskustva sa njima? Da li funckionisu onako kako se prica o njima? Razmisljam se da kupim jednu, pa me zanima sta Vi mislite o njima. Mozda mozete i da preporucite neku?!
Hvala! |
[ dendic @ 02.04.2010. 20:52 ] @
U mene kolega ima tu jednu karticu.Cini mi se da je PCI slot na njoj.Doslo je to upakovano u finu crnu torbicu,on mi je stalno hvalio kako ce nabaviti tu karticu,kako ce mu valjati.Uglavnom nisam ga pitao jel s njom sta analizira,a znam da mu to stoji u fioci,kao da slabo koristi.Pitat cu ga slijedece sedmice koristi li ikako tu karticu.
[ ivan85_zmaj @ 04.04.2010. 21:12 ] @
Pa dobro, nije to nesto sto se koristi svakodnevno, nego eto po potrebi... al mene zanima bas to, koliko je precizna, da li sta pomaze u otkrivanju problema i tako to na tu temu...
[ Predrag Supurovic @ 05.04.2010. 08:07 ] @
Ako se ne varam, ta kartica samo prikazuje post broj greske tako da ne moras da brojis bipove i prepoznajes o kojoj se gresci radi.
Nekom serviseru to moze da bude od korsiti, a za svakodnevnu upotrebu ne vidim joj svrhu. Kad dodjes dotle d moras s tom karticom da trazis kvar, verovatno nisi bas u mogucnosti da da to popravljas.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.