[ Iwan87 @ 02.04.2010. 18:43 ] @
Pozdrav, potreba mi je informacija ili pomoc oko wireless konekcije. O cemu se radi:
Skoro sam presao sa wireless-a na adsl, od ptt-a sam dobio kantu od rutera, samo za jedan komp,nema wireless-a... Imam HTC telefon koji ima wireless i hteo bih da koristim net od adsl-a. Da li postoji mogucnost da karticu koju sam koristio za prijem wireless-a (TP LINK TL-WN651G) povezem sa adslom i tako napravim wireless net u sobi,cisto da hvatam sa telefonom. Da li moze da se seruje ili nekako podrsi wireless kartica da kupi od adsl-a net i salje dalje...? Znam da moze sa AP-om, ali mi se ne daju tolike pare za AP.
Hvala svima na pomoci!
[ dekster2 @ 02.04.2010. 19:03 ] @
@dobio kantu od rutera, samo za jedan komp
Koja je oznaka tog rutera.Ako si dobio ovu /kantu/kako je zoveš ,trebalabi da ima za 4 kompa.
[ Iwan87 @ 02.04.2010. 19:14 ] @
"Kanta" je TP LINK TD-8811

Ne kapiram samo kako ovi iz ptt-a gledaju te modeme... Jedan komsija je dobio ruter boli glava, 4 kompa, wireless... A ne treba mu ni za k... to, a nekome kome treba dobije neki krsh.. Tako to ide...
[ Iwan87 @ 02.04.2010. 22:12 ] @
Dosao sam do nekih tema, ali nista konkretno.... Jedan drugar mi je rekao da wireless kartica mora da ide u "ad hoc" mod, namestio sam, ali ima pun djavo podesavanja, a nigde tutorijala nekog...