[ Mister Big Time @ 04.04.2010. 13:03 ] @
Ovako, imam Samsung HT sa 5.1 zvucnicima kome je crkao opticki uredjaj.... posto djubre nemam nameru da popravljam tj. menjam (verovtno i nije moguce za ovaj stari model) resih da uzmem USB HD plejer i da ga povezem preko optickog audio kabla sa kucnim bioskopom. Ovako bih dobio zvuk 5.1 surround preko bioskopa koji odlicno radi za te potrebe (radio, analogni externi audio/AUX itd..). WD TV™ Mini Media Player poseduje opticki SPDIF izlaz, a kucni bioskop ima isto takav ulaz. Cini mi se samo da je na HT sistemu muski, a na ovom malom plejeru je zenski. Posto tesko nalazim informacije o ovom tipu kablova, treba mi savet oko kupovine. Vidim da ih i nema nesto u ponudi kao npr. HDMI kablova... vidim da ih krste kao Toslink kabl... na samom HD plejeru pise SPDIF. Da li je to isto? Na laptopu imam SPDIF ali je on klasican cinch.. a ovi na kucnom bioskopu i WD plejeru su nekako kockasti mislim da je to ovo: ![]() Plejer od pozadi: ![]() Kako se zove taj kabl? SPDIF opticki audio? Da li je to ovo: http://www.sony.rs/product/cab...s/poc-dse10c#pageType=Overview Kvalitetni optički digitalni audio kabl od 1 m (TOSLINK™) [Ovu poruku je menjao Mister Big Time dana 04.04.2010. u 14:52 GMT+1] |