[ djnesha @ 04.04.2010. 16:08 ] @
POzdrav! Imam jedan nesvakidasnji kvar na racunaru. Naime, kad pokusam da ga ukljucim, ne pojavljuje se slika, samo cujem da se non stop restartuje..bar mi se tako cini... ne oglasava se pc speaker.. I onda uzmem fen za kosu, uperim u komp i za 30sec se ukljuci!!!! Koji je problem??? menjao sam mem i graficku.. isto! isto se ponasa i kad ga restartujem..
hvala na odgovorima..
[ musicmaster @ 04.04.2010. 17:04 ] @
Ma odnesi ti to kod frizera, to jest u servis da ga ispitaju.... najbolje.
[ lancia88 @ 05.04.2010. 07:18 ] @
Pozdrav,

kod stalnog restarta je moguce da se dugmence za restart negde malko zaglavilo u plastiku i da restartuje stalno, a ovo sa fenom ne bih ni komentarisao jer nisam jos cuo za takva iskustva. Mozda se i dalje radi o zaglavljenom dugmencetu ali ne znam sta bi tacno mogao tu fen za pomogne (dal' da "otopi" plastiku ili "snagom ventilatora" pomeri zaglavljeni deo). Naravno, salim se ali me zivo zanima kako si dosao do tog resenja.
[ bobiska @ 05.04.2010. 08:28 ] @
Tipično za rasušene elektrolite na ploči, kojima treba toplota da "živnu". Ali u to se ne uklapa izjava da se isto dešava i prilikom restarta u toku rada kompa, kada je makina već zagrejana, tako da imamo enigmu...
[ fidel_urga @ 05.04.2010. 08:38 ] @
U pitanju je verovatno severni most koji ima "`ladan lem". Ako je nVIDIA platforma NF4,6100,6150... onda je to sigurno.Stvar se nece sama resiti.
P.S. Kako si u opste dosao do toga da ga grejes fenom?
[ PeleZr @ 05.04.2010. 08:51 ] @
Citat:
fidel_urga
P.S. Kako si u opste dosao do toga da ga grejes fenom?

I mene ovo bas zanima
[ markic @ 05.04.2010. 10:57 ] @
Citat:
fidel_urga: P.S. Kako si u opste dosao do toga da ga grejes fenom?

Nije ni rekao da li ga greje.
[ djnesha @ 05.04.2010. 15:26 ] @
Pa nije moj komp, vec od jedne devojke koja kosu susi pored kompa.. i malo po malo provalila da najbolje radi dok susi kosu! hahahahahahah.. smesno ali tako je! I ja sumnjam na plocu, ali sto kaze bobiska, cudno je kako se isto ponasa i posle restarta... Menjao sam ram, grafu i cdrom.. ostaaje ploca .. neki stariji athlon socket A, zaboravio sam koji chipset...