[ ksrele @ 04.04.2010. 22:59 ] @
Prvo cu postaviti konkretno pitanje a cinjenice su ispod. Dakle, kada je mobilni spojen sa kompom preko BT veze da li je sa njega moguce pristupiti Web Serveru koji je na PC-u. Dakle da to bude u lokalu? Ono kao da ja ukucam 192.168.1.4 (IP od PC-a) u browser na mobu pa da to radi? Sada trenutno to ne radi. Dakle, mobilni telefon je: Nokia 6230i. Imam na njemu instaliranu Mini Operu (mada to nije ni bitno jer je isto pitanje vezano i za ugradjeni browser). Bluetooth je "Trust", instaliran je sa standardnim-default drajverima. Koliko se meni cini. Na PC-u se vidi da postoji Bluetooth Personal Network, a i drajveri za modem u mobilnom su instalirani. Znam da su ti drajveri za modem u telefonu zbog toga da mogu sa kompa da se konektujem na GPRS (EDGE) internet preko mobilnog, i mozda da pozivam telefonske brojeve sa kompa a da mobilni bira broj. Konkretno, ja zelim da streamujem video u 3gp formatu i da ga otvorim na mobilnom nekako a da ne trosim kredit... Mozda neko zna neku Java aplikaciju koju mogu da instaliram na mob da mi to tako proradi?!?!? Ali onda sam promasio forum u koji da postavim temu... |