[ AxEl_F @ 05.04.2010. 23:03 ] @
Zdravo svima, Nadam se da nisam promašio deo foruma gde treba da pišem. Evo o čemu se radi: Imam praistorijsku Nokiu 6630. Nemam potrebe da je menjam jer radi sve što mi je potrebno. Nedavno sam kupio nov lap top i na njemu instalirao win7. Pošto imam potrebe da u toku radnog vremena šaljem sms poruke, kucanje samih poruka preko telefona mi ide na živce i predugo traje. Na lap top sam instalirao Nokia PC Suite 7.1.40.6. Obradovao sam se kada je software prepoznao moj telefon. Uspeo sam da napravim i određen backup podataka, ali mi je prijavio da treba da updatujem verziju softwarea na telefonu. Na to nisam obraćao pažnju. Zatim sam pokušao da šaljem poruke preko Nokia PC Suite programa. Sve brojeve mi je prepoznao tako da nisam imao problema sa unosom broja kome želim da šaljem poruku. Text sam takođe uneo bez problema. E kada sam pokušao da pošaljem SMS dobio sam poruku: The PC Suite support installed on your phone must be updated to support new features. Do you want to update PC Suite support on your mobile phone (Nokia 6630)? Nakon toga dobijem poruku: Installing... Accept all possible installation requests on your device. To traje beskonačno dugo i ništa se ne dešava ni na telefonu ni na lap topu. Konkretno pitanje je da li neko zna šta i kako da uradim i da podesim lap top da mogu preko njega da šaljem SMS poruke (telefon i lap top su povezani preko bluetootha)? Hvala [Ovu poruku je menjao AxEl_F dana 06.04.2010. u 13:31 GMT+1] |