[ baki. @ 07.04.2010. 01:09 ] @
Sad bi trebalo da vicem... Vise puta mi se desavalo da posaljem pp a da to onaj kome sam uputio uopste na primeti ili isto tako da mi stigne pp a da ja to dugo vremena ne vidim. Moze li to dugme da se "spusti"u skroz vidljivu zonu?
Ili mozda nema interesa? Vidim da se mnogi dovijaju na razne nacine: posalju pp, a potom na forumu "sagovornika" obavestavaju porukom tipa : "Pero imas pp." ovo je prilicno smesno, i podseca me na nedavni komentar moga prijatelja u kome kaze kako mu rodjaka (starija zena) posalje SMS na mobilni, a zatimga odmah nazove i pita da li je primip poruku...
Pitanje za nadlezne:"Zeli li se, i kada, sta uciniti na tom planu..?
Pitajnje postavljam na temi "Elektronika" zato sto sam vecinom tu i prisutan, ali mislim da se moze primeniti za citav sajt. Ako se nadleznima ne svidja (cast izuzetcima) mogu ga lagano od raznih martinela po obicaju otpremiti u "kantu za smece"...
Hvala.
[ Nebojsa Milanovic @ 08.04.2010. 00:39 ] @
Ako želite momentalnu informaciju o prispeloj privatnoj poruci, kao i celokupan njen sadržaj, to možete dobiti tako što u svom profilu čekirate opciju "Prosledjivanje privatnih poruka na email" (osim te, ima i drugih korisnih mogućnosti).

Možda ne bi bilo loše da se, ako je moguće, implementira i opcija iskakanja prozorčića na sred ekrana sa obaveštenjem o prispeloj privatnoj poruci.