[ mladja73 @ 11.04.2010. 09:20 ] @
Nekoliko proteklih nedelja imam problem sa Skypom. Naime, u toku razgovora tacno na 4, 2 ili minut dolazi do smetnji i to tako sto sugovornik ne moze cuti moju pricu ( ja cujem ok). Skype koristim godinama i nekada nije bilo tih problema.

Ono sto me kopka je sledece: Koristim eunet adsl i zanima me da li oni kao provajderi mogu pa prave smetnje po portovima koje koristi Skype (npr. da bi koristio njihovu uslugu EUnetPhone a da odustanem od Skypa)?

[ Slobodan Milivojevic @ 11.04.2010. 13:12 ] @
Jesi probao sa drugim racunarom? Mozda je problem do tvog kompa? Prvo to da eliminisemo.
[ dace 74 @ 12.04.2010. 13:14 ] @
ja sam 8 meseci bio eunetov korisnik,i nikakvih problema nisam imao sa skype tokom tog perioda,proveri ti slusalice ili mikrofon,eventualno kamericu ako koristis,a mozda je trenutno varirala brzina,moj drug je na beotelu i puca veza usred razgovora,doduse on sa beotelom bas ima problema,ali eunet je ipak ozbiljniji provajder i profesionalniji,bar moje misljenje jer sam do sad koristio usluge 4 provajdera,verat,beotel,eunet i sad sam kod tatka na svi... telekom xa,xa.