[ NicholasMetropolis @ 12.04.2010. 03:27 ] @
| Imam ovaj laptop jedno 4 godine i odlično me je služio. Međutim, večeras je u toku rada ekran pobrljaveo i Windows zablokirao i posle restarta slika je i dalje ostala razbucana. Windows neće normalno da se startuje, već može samo u safe modu. Dodao sam i screenshot koji sam napravio u safe modu.
Pretpostavljam da je u pitanju grafička na kompjuteru pošto screenshot hvata i smetnje. Da li ovo može da se sredi u nekom servisu na jednostavniji način ili ako ne konačno da menjam laptop nečim manjim i praktičnijim?
Hvala
 |
[ Darije @ 13.04.2010. 10:49 ] @
grafika je sigurno u pitanju i generalno moze da se sredi, mada nije jeftino, i mozda je pametnije da to prodas u delove, pazaris drugi...
[ bttp @ 13.04.2010. 16:28 ] @
Da si naveo koja je grafička u pitanju, i koja konfiguracija generalno, mada je verovatno u pitanju neka starija s obzirom da kažeš da te služi 4 godine.
Generalno u servisima ti menjaju tu grafičku ako je integrisana sa ispravnom polovnom iz drugog laptopa, ako ne grafičku onda celu ploču. I to ti naplaćuju reda veličine €100-€150. Pitanje je da li taj laptop ceo vredi toliko.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.