[ river @ 14.01.2004. 20:53 ] @
Gledajuci ovaj forum sve mi se cini da ljudi vise ne koriste Javu?

Takav utisak sticem sto nema neke aktivnosti. Ajmo se malo organizovati pa
da napravimo nesto.

[ kruzer @ 14.01.2004. 23:08 ] @
Ma na ovom forumu su nažalost najaktivniji početnici sa 1001im pitanjem o elementarnim stvarima, koje se mogu naučiti iz bilo koje knjige o javi... Ovom forumu stvarno treba diskusija i iskustva iskusnijih pa da mi ostali pohvatamo neko znanje, a oni zabave ;)

[ weB_KiLeR @ 14.01.2004. 23:31 ] @
Ajd daj neku ideju sta bi ti da "napravimo"?!?!
[ tweeester @ 15.01.2004. 08:55 ] @
Ne znam sta drugi misle ali ja licno imam veoma malo potrebe za diskusijom kad je Java u pitanju. Jezik je sam po sebi veoma jednostavan, mocan i zgodan. Sa druge strane ne znam da li je neka tehnologija bolje dokumentovana od Jave (ukljucujuci i sve open source projekte, librari-je i dodatke). Nema problema cije resenje ne mozes da izgooglas za 20-ak sekundi tako da je to verovatno glavni razlog zasto ovde nema mnogo postovanja - jednostavno nema mnogo problema . Inace, neko rece da mu se cini da ljudi vise ne koriste javu ... to definitivno nije slucaj.
[ NikolaVeber @ 15.01.2004. 12:19 ] @
Onih 1001 pitanje se odnosilo i na mene... bar mi se tako cini. Izvinjavam se ako sam dosadan, ali se nadam da cu kroz neko dogledno vreme i sam poceti da odgovaram na pitanja. U medjuvremenu, hvala na pomoci.