Labicko pustio sam sinoc software da ti pretrci po nekoliko stranica i izbacio mi je taj rezultat.
Dal je tom prilikom pukao program ili se situacija u intervalu na tvom sajtu izmenila sada se moze samo nagadjati.
m2webs ti je dao masu vrlo konkretnih valjanih saveta mogu se samo sloziti sa njime
Posebno bih ti naglasio:
1) nabavi si nekakav Tekst browzer on ce ti pokazati stranicu onako kako ju vide trazilice
Osobno koristim suchmaschienen brille i nezamenjiv je
2) nabavi si nekakav program za optimizaciju kojim ces moci kontrolirati ceo sajt
Osobno koristim AceBIT Hello Engines! puno mi je pomoglo
Sve u svemu nesto malo vise od stotinjak EUR investicije to ti se isplati sa jednim poslom koji ces sigurno dobiti ako ljudi koji traze takve stvari mogu i da te nadju.
Bitno ti je da:
ti Kljucne reci budu u vrhu stranice i to u linkovima i u adresi pri tome to pogledaj u Tekst browzeru ne u normalnom
Da ti se kljucne reci nalaze u:
H1 tagovima i da se odmah iza tih tagova nalazi normalan tekst u kojima se kljucne reci ponavljaju
H2 tagovima iza kojih ide normalan tekst sa tu i tamo kljucnim recima
Strong ( bold ) isto tako treba da imas kljucne reci
Stranica treba da ima meta title tag prema mojim iskustvima najbolje je upucati H1 tekst samog titla jos bolje ako ga imas u linku
nastoj da ti u vrhu stranice bude navigacijska lajsna ( naravno sa kljucnim recima ) nesto ovako:
Catalogue » 3D Flash Models » Cell phone » HTC Touch Diamond P3700 3D Flash model
Touch diamond
Isto tako pomazu "krupnice" prljavi trikovi kao
Keywords for search i to u samom vrhu tekst Browzera lako se uklapa u content i pomaze da na tebe nabasaju i oni koji u trazilice utipkaju druge pojmove.
Upravo ih ubacujem na relaunch stranici:
Proba za keywordse
Keywords: test article short description
to imaju svi Portali za prodaju odreda (turbosquid flat pyramid 3d exchange itd itd itd itd
rekoh celu knjigu mozemo ovde da ti napisemo bolje da ju sam nabavis skupa sa programima :-)
Pozdrav i postovanje s ove strane Alpa
MOHOK