[ e5944 @ 22.04.2010. 19:52 ] @
Kupio sam Puntića 1.2 8v 2003 godište bez radija. Nabavio sam originalni Blaupunkt radio za Punta i interesuje me koja je šema povezivanja. Naime u autu je nekada bio radio pošto je skinut originalni konektor i postavljen je neki drugi. Zbunjuju me dve žice koje su van konektora i izolovane su.

Da li neko ima šemu povezivanja originalnog Blaupunkt radija za Punta? I za čega su dva priključka na radiju koji su označeni sa CAN A i CAN B?
[ plavi001 @ 12.01.2012. 14:53 ] @
Da ne otvaram novu temu ...ista je prica isti auto isti original kas ali je taj kas nekako upao u PHONE mod i ne znam kako da ga izbacim iz tog moda. Kupio sam kas od lika koji kaze da ne zna kod i kad upalim kas pise CHECK. Saznam na netu kod i uz drzanje neka dva tastera ukucam kod i prodje i odmah upadne u taj PHONE mod.Jedino dugme koje tada radi je TA ali to nista ne menja. Ako neko zna kako da izadjem iz tog moda nek pomaze.

Hvala
[ zmajtv @ 18.01.2012. 00:53 ] @
Iz tog moda moze da se izadje jedino pomocu eprom programatora. Can bus je komunikacija radija i auta,i ako je radio iz drugog auta nece raditi u tvom iako znas njegov kod.Ako imas eprom programator,javi se privanom porukom da ti pomognem da ga odradis.