[ parmin @ 24.04.2010. 06:30 ] @
U outlook expresu mi stižu vesti. Ranije, kada bih otišao na neki link, u okviru tih vesti i kliknuo na isti, on bi promenio boju i posle par sekundi bi mi otvorio tu stranicu. Sada to više ne radi. Naime, ne dešava se ništa. Da li negde u podešavanjima postoji neka opcija gde bi to trebalo da otčekiram, čekiram ili fali neki program, koji bi otvorio link? Da dodam još, da recimo ovde na es-u sve je u redu. Kada odemna neki link tu sve radi kako treba.
[ parmin @ 08.05.2010. 08:52 ] @
Evo i jedne slike uz ovo, tj. dopuna za prethodno pismo. Naime ne otvara mi linkove. Neke otvara, a neke neće. Ovaj recimo neće.
[ parmin @ 12.05.2010. 04:57 ] @
Ima li mu leka? Jedino na ovom sajtu i na vestima koje dobijam neće da prebaci linkove. Na svim drugim sajtovima to ide bez problema.
[ parmin @ 18.06.2010. 05:30 ] @
Halo ljudi, čita li neko ovo. Kako da podesim da linkovi mi prorade. U stvari oni rade, ali ne na svim pismima.
[ srndach @ 18.06.2010. 07:09 ] @
... Temu si postavio u podforum Sertifikati, mozda zato niko ne odgovara ...
Oni koji bi mogli nesto da kazu, verovatno ne prate ovu temu ...

[ parmin @ 20.06.2010. 22:02 ] @
Pa u redu, ali ako treba da se ta tema prebaci, zašto je niko nije prebacio. Ja imam problem sa outlookom i tu sam postavio pitanje. Ne mogu nikakav link da pokrenem.
[ parmin @ 20.06.2010. 22:29 ] @
Našao sam. Evo za nekoga ko ima isti problem, treba da ode na Internet explorer > tools> internet options> programs> a onda sam kliknuo na Make default i dobio Internet Explorer is the default web browser i počelo je da otvara linkove. Nadam se da sam pomogao nekome.