[ Valerij Zajcev @ 24.04.2010. 17:07 ] @
Ovako skinuo sam 'spring-framework-3.0.2.RELEASE-dependencies.zip' raspakovao ga i u njemu sada ima brdo direktorijuma. Sada citam knjigu za Spring 2.5 (pretpostavljam da sa ovom knjigom mogu da pratim spring 3.0.2), i dosao sam do dela gde se kaze da kada se ovo cudo raspakuje treba da se izbilduje. Skinuo sam ANT i dodao ga u CLASSPATH. Udjem u gore navedeni direktorijum i kucam 'ant alljars', nakon cega dobijem sledecu poruku: Code: E:\Java Stuff\spring-framework-3.0.2.RELEASE-dependencies>ant alljars Unable to locate tools.jar. Expected to find it in C:\Program Files\Java\jre6\li b\tools.jar Buildfile: build.xml does not exist! Build failed Prvo sam mislio da nisam lepo javu instalirao ali dobijam podatke za nju: Code: E:\Java Stuff\spring-framework-3.0.2.RELEASE-dependencies>java -version java version "1.6.0_18" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_18-b07) Java HotSpot(TM) Client VM (build 16.0-b13, mixed mode, sharing) Sta mi je ciniti? Medju ovim direktorijuma ima nekih jarova ali nemam recimo spring.jar, a negde sam procitao da treba da postoji. edit Sada vidim da se u ovim direktorijumima provlaci neki 'ivy' da li to znaci da ovo ne moze da se builduje sa ant-om? |