Citat:
Aleksandar Maletic: Prijatelju, kao prvo, koristis Nod32 3.0 (verovatno krekovan), upravo zbog toga ti je napravljena zurka u sistemu (pretpostavljam), to ti je kao da si banku poverio lopovu!Uzgred, i verzija 4.0 je odavno izasla...
Skini kod nekog ako kod sebe ne mozes Avast!5 Free, on ti je besplatan AV i nece praviti nikakvu zbrku...
Uradi Full scan sa Avast-om i Malwarebytes'-om obavezno!Kada to odradis, postavices nam log od Malwarebytes'-a ovde...
Ako to ne urodi plodom bacicemo se na malo detaljnije skeniranje... :)))
Uspio sam skinuti i jedan i drugi software.
Skenirao sam s Avastom, i on je uklonio 13 inficiranih objekata koje je i nasao.
Nakon toga sam skinuo i Malwarebyte, instalirao i skrenirao s njim, on je isto nasao zarazene fajlove. Nakon sto je zavrsio skeniranje obavjestio me i ponudio opciju da vidim log, kada kliknem na nju virus zatvori Malwarebyte skros, nema ga medju pokrenutim procesima. Ovo se desilo dva puta.
Nakon toga sam resetovao PS i pokrenuo WIN u safe modu, skenirao sa Malwarebyte i obrisao sve. Ali nakon sto sam ponovo resetovao i pokrenuo WIN normalno, i dalje ne mogu pokrenuti taskmanagerr a Avast je pokrenut ali stopiran i ne pokrece se kada kliknem na Fix ili start program.
Jedino sto radi jeste opera :)
Evo slika avasta i log od Malwarebyte-a.