[ franjo_tahi @ 29.04.2010. 12:38 ] @
Koristim D2007 i QR 5. i Win 7 - 64 bitni. U programu koristim automatsko kreiranje PDF-a pri ispisu računa tako da qickreport exportiram u filter. Cijela stvar je dobro radila do nedavno... Sada je sljedeće: - na mom kompu radi i dalje sve kako treba, u svim kombinacijama: kreiranje PDF-a lokano, preko VPN-a na njihovom serveru, u mreži na njihovom serveru - na kompu kod klijenta, (cliet - server, u domeni) više ne radi. Kreira PDF ali isti nije čitljiv Stara verzija programa radi dobro i kod njih. U novoj verziji su mijnjani ispisi, dodavane slikice... Kod za kreiranje PDF-a nije mijenjan. Pokušao sam vratiti stari ispis, iz verzije koja radi, nakon kompajliranja - opet ne radi, naći da nije kriv sam report. Na mom kompu su Win 7 - 64 bitni, kod njih Vista - 32 bitna. Ranije sam i ja imao Vistu 32. Može li to biti problem? slijedi kod metode klase koja kreira PDF Code: procedure tMyPdf.CreatePDF; var aPDFFilt: TQRPDFDocumentFilter; s: string; begin if self.KreirajPDFLocal then s := ExtractFilePath(Application.ExeName) else s := DDPath; if s[Length(s)] <> '\' then s := s + '\'; if not FileExists(s + self.BarCode + '.pdf') then begin aPDFFilt := TQRPDFDocumentFilter.Create(s + self.BarCode + '.pdf'); try // set filter properties aPDFFilt.CompressionOn := True; aPDFFilt.TextOnTop := true; aPDFFilt.LeftMargin := -10; aPDFFilt.SetDocumentInfo('MojaFirma', userN, 'MOJPDF', self.Opis); aPDFFilt.AddFontMap('Bookman-Old-Style:Times'); aPDFFilt.AddFontMap('Bookman-Old-Style:Times New Roman'); if QRComposit <> nil then self.QRComposit.ExportToFilter(aPDFFilt) else self.QR.ExportToFilter(aPDFFilt); finally aPDFFilt.free; end; end; end; |