[ dzorvel @ 02.05.2010. 16:34 ] @
Molio bih vas da mi pomognete oko problema sa USB portovima: Na USB su mi redovno bili prikljuceni wireless "antena" kojom sam hvatao internet iz druge sobe i mis. Sve je bilo u redu i radilo je evo godinu i nesto. Izlazim iz kuce, iskljucujem kompjuter, sve standardno, medjutim kad sam se vratio i ukljucio ga, ni mis ni wireless nisu radili. Otisao sam u device menager i svih 6 USB hub root imaju onaj crni uzvicnik u zutom kruzicu i pod properties kaze da ima problem. Reinstalirao sam drivere, resetovao bios na default, na par foruma sam procitao da ga ugasim i izvucem iz napajanja neko vreme da bi to navodno "izvuklo" struju(tako sam shvatio, nije mi bas najjasnije), ali ni to nije uspelo. Takodje sam procitao kod ljudi koji su imali slican problem da ni reinstalacija OS nije uspela, ali to ne bih da radim jer nemam kako da snimim podatke koji mi trebaju(ne umem da delim particije i tako to). Moze biti da ce maticna uskoro da mi ugine. Dakle, buduci da reinstalacija drivera nije pomogla, kao ni vadjenje iz napajanja, molio bih vas da mi pomognete nekom drugom idejom. :) Vrlo mi je cudno to sto su prestali da rade tako iznenada. Hvala na bilo kakvoj pomoci! |