WISP + Universal Repeater:primas signal od ISP-a i takodje saljes signal od svoje lan strane(svoje mreze u tvom slucaju ta kamera i racunari koji su povezani na router) koji mozes da nazoves kako hoces i da je zatitis, znaci videce se jos jedna mreza u etru pod imenom koje si ti izabrao.dodelis dhcp koji hoces u ap-u npr 192.168.111.50-192.168.111.100 ali kada to pustis kroz wan port na routeru tvoja wan podesavanja(mislim na router) ce biti IP Address: 192.168.111.50 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway:ce biti staticka adresa za pristup ap-u.a dhcp od routera ti ostaje kako je i bio i sve prolazi pod 192.168.111.50.otvoris port na ap pod 192.168.111.50,a router ostavljas kako je i bio!!
ali sve to nece biti vidljivo sa interneta kao sto si mislio nego sa tvog ap znaci ti ces slati signal u etar koji ces moci da hvatas u zavisnosti od same snage ap-a i antene!znaci koliko ce to dobaciti!!tako je kod mene odradjen call of duty 4 server koji isto pod natom na internetu, a vidljiv i u etru tako da mogu i preko klasicne wireless konekcije da se konektuju na server bez internet konekcije(kao u lan-u) ,ali ja nisam iza nata kod provajdera!!mozda kod tebe nece biti tako,probaj nista ne kosta.
pogledaj ovo mozda ti bude jasnije(WISP + Universal Repeater)
wl-5470