[ Majstor_Pućko @ 06.05.2010. 16:04 ] @
Imam sledeći problem:

Uvod:
Napravio sam logovanje pomoću AJAX komandi iz jQuery biblioteke, znači pokupi parametre iz login forme pošalje ih zadatoj stranici za logovanje(korisnik.php) gde postavi user id u sesiju, i nazad vrati mali komad HTML koda koji se prikaže u div-u gde je bila login forma.

E sada problem:
Trebam da napravim online kupovinu i gde samo ulogovani korisnici mogu da kupuju, i sada prilikom logovanja, dole i dalje ostanu artikli bez dugmeta za kupovinu koje se prikazuje samo ako je postavljena sesija. Posle Refresh-ovanja se pojavi dugme naravno.

Izmenio sam tu AJAX funkciju i dodao da posle uspešnog logovanja ponovo učita celu stranicu, nadajući se da će imati isti efekat kao i F5 ali ne. Ne vidim kako je moguće da posle POSTAVLJENE sesije nanovo učitana stranica ne vidi sesiju, znači u stranici za logovanje se pojavi sesija i normalno se setuje, dok u ovoj celoj stranici koja se učita POSLE tog setovanja ne pojavi.

Hvala.
[ Nikola Poša @ 06.05.2010. 16:44 ] @
Citat:
Majstor_Pućko: Izmenio sam tu AJAX funkciju i dodao da posle uspešnog logovanja ponovo učita celu stranicu

A jel možemo da vidimo kako si u kodu odradio taj deo, možda je tu problem. Reload-ovanje stranice JS-om se najčešće radi ovako:
Code:
window.location.reload();
[ Majstor_Pućko @ 07.05.2010. 13:46 ] @
Hvala ti mnogo! Ovo što si predložio odlično radi. :)