[ Tosa123 @ 09.05.2010. 13:32 ] @
| Imam tabelu brojeva u opsegu C5:V15 kod kojih je primenjeno uslovno formatiranje. Da li postoji mogucnost da se nekom formulom,za svaki red te tabele ispise koliko ima celija kod kojih je ispunjen uslov formariranja.
U prilozenom fajlu se vidi koji uslov formatiranja sam primenio i potrebno je da se samo na kraju ispise broj tih celija,da ih ne brojim i upisujem rucno. Pokusao sam da pronadjem nesto slicno na ovom forumu ali nisam uspeo i bio bih zahvalan na pomoci koju sam do sada uvek dobijao na ovom forumu. |
[ FOX028 @ 09.05.2010. 14:15 ] @
nadam se da je ovo resenje koje je tebi potrebno
Pozzz
[ Tosa123 @ 09.05.2010. 15:47 ] @
Zahvaljujem na brzom odgovoru i upravo je to sto mi treba.Posto ne poznajem VBA mislio sam da to moze preko nekih funkcija,ali mogu i ovo primeniti.Ovde ima jedan problem sto mi ne prebrojava tacno.U primeru koji si mi vratio za listu 2 ima sest formatiranih celija a funkcija ispisuje da su pet.Posto ima 20 mandata mora zbir prebrojanih da bude 20 a ovde je 19.Da li mozes da vidis u cemu je problem jer ja ne poznajem VBA da bi video gde je greska.Ako se ispravi rsilo bi moje potrebe.Unapred hvala.
[ FOX028 @ 09.05.2010. 15:53 ] @
greska ispravljena, nisam uzeo u obzir da mi racuna i donju granicu (93,67), sad bi trebalo da je OK.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.