[ producer011 @ 13.05.2010. 14:28 ] @
Pozdrav svima, nadam se da cete imati malo vremena da posvetite novom clanu Vaseg starog sajta ![]() evo ovakva je moja zamisao, pa bih Vas zamolio da razmotrite, moze li to ili ne: imam 4 wireless AP uredjaja, planet WAP 4033 i zeleo bih da se povezem sa 4 bazne stanice koje sluze kao hot-spot, inace licno poznajem vlasnike lokala i slazu se sa mojim predlogom, jer smo komsije i znamo se ceo zivot, cisto da napomenem da ne bude zabune!!! bazne stanice su u dometu uredjaja i signal je sasvim solidan, veza stabilna, mali ping (1-3ms) i svi paketi se vrate (radio sam sa ping -t) moje je pitanje, kako da ta 4 WAP 4033 povezana na bazne stanice (svaki na po jednu naravno) povezem u jednu lokalnu mrezu i da imam 4mb/s (jer je svaka 1mb/s)? kapiram da bi u lan switch isla sva 4 i naravno lan kabal za racunar. ali da li je to izvodljivo uposte i da li bi to radilo kako valja? eto toliko od mene, hvala na vremenu i trudu ![]() [Ovu poruku je menjao producer011 dana 13.05.2010. u 15:53 GMT+1] |