[ freind @ 15.05.2010. 15:31 ] @
| Problem je u tom sto ne znam sta je problem!
Jednostavno ne moras ni dirati racunar, slika poludi!
Evo slike :

To se desi sa slikom dok bi trebala da izgleda ovako!
!
Probao sam da promenim i hdmi kabel, ali nista! Kad uradim print screen ispadne normalno, tako da mislim da je do tv-a!
Prosli put je samo od sebe prestalo, ali evo kako sam uradio novi windows opet isto.
Stavio sam najnovije drajvere.
Molim za HITNU POMOC! |
[ freind @ 17.05.2010. 12:58 ] @
Neko???
[ martinj @ 23.08.2010. 19:33 ] @
imam isti problem...
tv je Bravia 32BX400, graficka MSI R5760 i HDMI kabl od 5 metara...
ista stvar se desavala i kad zakacim integrisanu graficku sa ploce (MSI DKA790GX platinum) kablom od 3 metra koji vec 3 meseca bez problema tera sliku sa DVD plejera...
[ stonex @ 01.09.2010. 23:34 ] @
Odakle ideja da bi problem mogao biti u HDMI kablu , on ili radi ili ne radi a ovo je problem sa podešavanjem u grafičkoj kartici i rezoluciji . Menjaj u podešavanjima grafičke kartice rezoluciju . Igraj se podešavanjima i lako ćeš videti u čemu je problem . Imao sam ovaj problem ranije ali sam zaboravio tačno o čemu je reč . Sećam se samo da sam u par klikova u podešavanjima rešio problem . Monitor je na jednoj rezoluciji a TV na drugoj i onda dodje do ovakvih problema .
[ sonyman @ 02.09.2010. 09:27 ] @
http://support.sony-europe.com...te=odw_sr_YU&m=KDL-32BX300
Ako ovo ne pomogne znaci definitivno menjaj HDMI. DVD player ne koristi iste pinove kao racunar.
[ martinj @ 02.09.2010. 11:57 ] @
reseno...
problem je bio u pixel format podesavanju graficke kartice (koji je ati u novijim verzijama catalyst drajvera iskusno sakrio)...
treba postaviti na RGB umesto YCbCr...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.