[ StanislavBG @ 18.05.2010. 02:45 ] @
znaci tako sam od sebe se restaruje, everest prijavljuje Mobo temperaturu 79-81C promenu sam napajanjanje koje sam koristio /ENH-0746GB - 460w/ STAVLJENO .thermaltak. 480W / i opet evo slike HW ![]() |
[ StanislavBG @ 18.05.2010. 02:45 ] @
[ raikkonen @ 18.05.2010. 07:26 ] @
Pre par meseci imao sam isti slucaj. U pitanju je bilo pregrevanje procesora i sve je bilo reseno zamenom termal paste i hladnjaka procesora. Koliko vidim kod tebe je temperatura procesora ok, ali temperatura maticne ploce je previsoka (kod mene je 32 stepena, mada je moja konfiguracija nesto slabija od tvoje) pa bi to mogao da bude problem. Vazno je da li se to desava odmah nakon ukljucivanja racunara kada je racunar hladan ili nakon duzeg rada. Ako je ovo drugo u pitanju probaj s ugradnjom ventilatora za hladjenje maticne ploce.
Pozdrav [ okram_ca @ 18.05.2010. 10:31 ] @
Treba obratiti paznju na plocu skini everest i izmeri temperature sa njim definitivno su previsoke, ali treba proveriti da li HW govori istinu.
Ali i grafici su velike temperature kad nista neradi zahtevno. Visoke temperature ploce kao sto je rekao raikkonen moze se resiti dodatnim kulerom. [ vukasin-coral @ 18.05.2010. 11:15 ] @
Da li su očišćeni cooleri na ploči i procesoru?? Treba skinuti ventilatore i usisati prašinu sa coolera, takođe pregledati da li dobro naležu na ono što treba da hlade. Predpostavljam da je ventilator koji hladi ploču stao ili je loše provetrabvanje u kućištu.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|