[ Kapetan Maks @ 20.05.2010. 17:13 ] @
| Imam problem sa bit torrentom- počeo je da skida sporije.
Ranije je skidao oko 100kbps (toliko internet dozvoljava), ali je u poslednje vreme počeo da trokira i ne skida brže od 40 kbps, iako sam download speed stavio na unlimited. Probao i da ograničim na 100- isti rezultat. Brzina žestoko varira (čas 20, čas 40, pa sekund kasnije 10). Ovo je počelo otkako sam poslednji put reinstalirao windows. U donjem delu programa bleji žuti uzvičnik i piše: No incoming connections. Unless the icon turns green, this indicates a problem with your internet connection. Ali se nikad ne pretvara u zelenu. Probao sam druge torrent aplikacije- isti rezultat. Zna li neko u čemu je problem???
Kaže da port koji koristim "is not forwarded". |
[ calexx @ 20.05.2010. 17:46 ] @
Pa jel forvardovan ili nije? Ako je to ranije radilo, onda je bio forvardovan, samo proveri podešavanja rutera pa promeni konkretan port ili tu ili u samom programu.
[ Kapetan Maks @ 20.05.2010. 18:40 ] @
Gde se proveravaju podešavanja rutera? Ruter ima svoju IP adresu, ali mi na njoj traži username i password. Ja, naravno ne znam koji su.
Na nekom sajtu sam našo uputstvo, ali kažu da moram imati statičku IP adresu.
[ jugonostalgicar @ 22.05.2010. 07:01 ] @
pozdrav
imam isti problem
port je forvardovan, a problemi su poceli od poslednjih vremenskih nepogoda
ikonica pokazuje dobru mreznu konekciju ali je brzina kao da dolaznih konekcija nema: maksimalno 40 kbit/s i stalno varira
[ Kapetan Maks @ 22.05.2010. 19:37 ] @
Nzm šta je to, al meni krenulo. Sad radi kako valja.
Ako ti je počelo od vremenskih nepogoda, možda je oštećen kabal na liniji.
[ jugonostalgicar @ 31.05.2010. 10:39 ] @
paketi podataka ne putuju samo jednom linijom, a svi kablovi ne mogu biti osteceni
[ Miroslav Cvejić @ 31.05.2010. 12:07 ] @
2 moguća uzroka na koja ne možete uticati:
1. ISP počeo da "šejpuje" saobraćaj
2. Oni od kojih skidate su zavrnuli slavinu (ograničili slanje)
[ jugonostalgicar @ 23.06.2010. 14:06 ] @
kad ukljucim utorrent, prvih dva minuta skida maksimalnom brzinom, a onda brzina padne na dno
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.