[ miroslavL @ 21.05.2010. 18:36 ] @
Ovo sam danas napisao i na jednom drugom forumu pa da ga i ođe bacim Kucajte u terminalu: Code: bzr branch lp:~ruben-verweij/libnotify-mozilla/experimental cd /home/vas_nick/experimental ./build.sh Sad uđite u Thuderbird i instalirajte taj add-on (Tools/Add-ons/Install...) koji se nalazi u /home/vas_nick/experimental/libnotify-mozilla.xpi. Zatražiće Vam po pokretanju i libnotify-bin koji instalirate iz terminala sledećom komandom: Code: sudo apt-get install libnotify-bin Postavljam i u Attachment već gotov libnotify-mozilla.xpi ako Vas mrzi da radite preko terminala E sad dodatno što sam uradio: Instalirao DockBarX: Code: sudo add-apt-repository ppa:dockbar-main/ppa sudo apt-get update && sudo apt-get install dockbarx Treba resetovati Ubuntu posle instaliranja DockBarX-a i onda ga dodati na panel (Desnim dugmetom miša na panel pa Add To Panel.../DockBarX Applet/Add), zatim pokrenite Thunderbird i pin-ujte ga na panel. Instalirao mu ovaj Add-on da bi kad se stisne close (x) Thunderbird minimizirao u DockBarX - slicno (tj. isto) kao kod Win 7 Evo kako izgleda kod mene: PS: Ovim postupkom se Thunderbird pojavljuje u Indicator Applet-u samo kad stigne mail, i indicator pozeleni sa sve poznatim oblačkom o pristiglom mail-u - mail kad se pročita, indicator/pisamce vrati boju na default-nu posle 30 sekundi od otvaranja mail-a. |