[ negrinos @ 24.05.2010. 16:27 ] @
evo da opisem u kratkim crtama o cemu se radi:
-znaci prvo sam primijetio na facebook kad sam da dugo otvara neke stvari,ali sam mislio posto koristim mobilni internet to je zbog toga.medjutim sada facebook gotovo da nemogu uopste da koristim.recimoda posaljem poruku ono otvara po citvih 10minuta ili otvori ili ne otvori uopste.znaci definitivno ima neki problem.sad kad sam pokusao da posaljem poruku u donjem lijevom uglu pisalo je ERRORON THIS WEBPAGE MIGHT COUSE IT TO WORK INCORRECILY.
znaci na taj nacin blokira,a isto i uopste kad koristim recimo muziku da pustim traje to ponekad i po citavih 10 sekundi.
operativni sistem mu je skoro reinstaliran.inace koristim windows xp.ne znam sta da mu radim a slao se razumijem oko toga.
ako neko moze da mi pomogne,da zna sta bi mogao da bude problem,neka s javi,mnogo bi mi pomogao.
hvala unaprijed
[ _Diamond_ @ 28.05.2010. 20:41 ] @
Moguće da imaš neku zarazu sa virusima i sličnim gamadima,bez obzira na skoru reinstalaciju.Šta imaš od antivirus - antispyware programa ?
[ negrinos @ 28.06.2010. 21:24 ] @
koristim ESET NOD32 antivirus
[ misha topola @ 28.06.2010. 21:33 ] @
Skeniraj onda računar sa NOD 32 AV i skini Malwarebytes' Anti - malware i skeniraj sa tim programom računar.

Posle sredi sistem sa CCleaner ili TuneUp.
[ negrinos @ 30.06.2010. 10:38 ] @
skeniro sam kompjuter sa eset nod 32 AV,nasao 2 maliciozne stavke ili kako se to vec zove,koje je automatski i obrisao.zatim sam skinuo ovaj progam,tu je sve OK.e sad ne znam kako da sredim sistem sa CCLEANER ILI TuneUP.EVO DOK OVO PISEM NONSTOP ME BLOKIRA I PREKIDA.
[ negrinos @ 02.07.2010. 14:30 ] @
sredio sam kompjuter,
hvala na imformacijama!!!