[ impreza @ 26.05.2010. 20:01 ] @
Potreban mi je drajver za mreznu karticu na ovoj maticnoj ploci (Nvidia nforce3 250 e). Nisam siguran koji treba da skinem, na netu se da svasta naci, a ne bih zeleo da lutam, pa ako je neko siguran sta treba da skinem neka pise. Proble je u tome sto racunar ne prepoznaje retuer za ADSL internet, tj. u Divace Manager-u ne postoji Network adapters drajver. I da u pitanju je win xp sp2 32bita. Pozzz.
[ Miroslav Cvejić @ 26.05.2010. 20:28 ] @
Skini prvi po redu s leva u trećoj koloni.

Ako ti ne znaš, kako ovde neko da pogodi koji je drajver potreban?

Koja je matična ploča u pitanju? (tačan naziv u smislu proizvođač i model)
[ notebookFun @ 27.05.2010. 12:08 ] @
Citat:
Potreban mi je drajver za mreznu karticu na ovoj maticnoj ploci (Nvidia nforce3 250 e). Nisam siguran koji treba da skinem, na netu se da svasta naci, a ne bih zeleo da lutam, pa ako je neko siguran sta treba da skinem neka pise. Proble je u tome sto racunar ne prepoznaje retuer za ADSL internet, tj. u Divace Manager-u ne postoji Network adapters drajver. I da u pitanju je win xp sp2 32bita. Pozzz.

Nabavi program EVEREST i sa njim prodnadji ime mrezne kartice, ili tacanu oznaku ploce, ako je u pitanju integrisana mrezna.

[ impreza @ 27.05.2010. 14:52 ] @
Pokusacu danas da saznam koji je proizvodjac, sto sa brosure maticne ploce, sto pomocu ovog programa koji ste mi dali. Mrezna kartica jeste integrisana pa me malo cudi da nije zajedno sa drajverima za maticnu instalirana.
[ hiperborean @ 29.05.2010. 16:59 ] @
Ah, i ja sam naisao na isti problem sa tom plocom na sestrinom racunaru. Device manager jednostavno nije pokazivao network adapter.
Resio sam tako sto sam kupio LAN karticu :)
[ impreza @ 29.05.2010. 19:59 ] @
Snasao sam se, nasao sam poslednju verziju drajvera za nviduju serije 3, kad sam pokrenuo instalaciju u meniju se izabere potreban drajver, nakon toga net odlicno redi.

Pozdrav svima.