[ firingwater @ 30.05.2010. 19:20 ] @
Zelim da kupim RC auto sa unutrasnjim sagorevanjem (NITRO), ail problem je sto ne znam ni jednu hobi prodavnicu koja se bavi modelarstvom i tim stvarima.
Kupovao sam kineske autice.....ail razlika je OGROMNA .......
U Grckoj ima ih svuda, ali su preskupi...i bas nema u gradu gde ja idem...
Dovoljno je videti ovaj video klip:
http://www.youtube.com/watch?v=7lU6dGSxS28
Zna li neko koju prodavnicu u Srbiji da ima ovakve ili elektricne aute...ail da nisu "Made in R.C." kvaliteta?
[ djolejr @ 30.05.2010. 20:10 ] @
Ja nisam iz Beograda, ali viideo sam na Konjarniku, u Ustaničkoj ulici, ima neki mali tržni centar, na pola puta od hotela Srbija do okretnice u Ustaničkoj, na strani ulice gde je i hotel. To je mala radnja u lokalu na spratu. Ja se ne interesujem za RC modele, ali sam impresioniran njima od ranije, imam 2 neka modela na baterije pa sam pogledao radnju. Ovo je informacija iz februara ove godine, a da li još uvek radi ne znam.
Pozdrav.
[ Sepa011 @ 30.05.2010. 20:17 ] @
SUS motor na RC modelima ne mora da trosi NITRO. Obicno trose mesavinu metil alkohola i ricinusovog ulja (moze i jedna vrsta Castrol-a), ili mesavinu etera i ricinusovog ulja (moze i jedna vrsta Castrol-a). Za eventualno povecanje snage motora (sto mu smanjuje zivotni vek), u ove druge se moze dodati mali procenat nitro metana.

Ima kod mene u okolini, cini mi se, jedan hoby shop, cim budem isao po filmove za stampane plocice sledeci put (mozda vec sutra), svratim pa ti javim, a za radnjicu u Ustanickoj, cim budem isao u taj kraj.

[ paga @ 30.05.2010. 21:34 ] @
Imaš u Beogradu na sajmu .
Lokal se nalazi na prelazima između hala 2 i 3 .
Pitaj nekog kad uđeš tamo
Imaju i avione i helikoptere

Taj autić je reda 300 evra
[ firingwater @ 31.05.2010. 00:29 ] @
OK...hvala puno!!!! Sto vise to bolje.... :]]]

Pozdrav!
[ ac1bd4 @ 31.05.2010. 12:40 ] @
U Novom Sadu Extreme RC TOYS.
[ radarac66 @ 31.05.2010. 13:49 ] @
E, kad smo vec kod hobby modela, mene zanima sledece:

zna li neko gde ima u Beogradu ili
Srbiji da se kupi par kontrarotirajucih propelera za