[ Whitesnake @ 31.05.2010. 16:13 ] @
Evo o čemu se radi.Pokušao sam da odštampam dokument koji je napravljen u Corelu kao cdr fajl,ali kada idem na Print u padajućoj listi štampač jednostavno ne reaguje uopše!Radi se o HP Photosmartu C4400,koristim Windows 7 ultimate!Da dodam još i to da su Print i još pojedine opcije kako da kažem,onako "crno zatamnjeno",a recimo da bez problema štampam sve iz Worda,Excela i tome sl. iz čega proističe da je problem u Corelu a ne u štampaču,nekom logikom!

Hvala unapred svima na pomoći !!!
[ niho22 @ 17.06.2010. 17:56 ] @
Pretpostavljam da si radio sliku u nekoj starijoj verziji corela (npr 12) koji nije legalna kopija te iako vidis svoj crtez u eksploreru kao ikonicu nece da je odstampa. Konvertuj svoj crtez u pdf ili insertuj u npr. word pa je onda stampaj. Mada je pravo rjesenje registrovati (legalizovati) kopiju. Kako ne biste dopustili sebi da vam besplatno cijepaju drva za zimu tako nemojte ni da vam neko besplatno radi program kakav je Corel!!
[ Stevica Nedeljkov @ 22.06.2010. 23:25 ] @
Malo je mozda kasno da ti odgorvorim, sli ja sam imao slican problem.kada kliknes na ctrl+p otvorice ti se prozor-Print.U njemu imas jednu padajucu listu gde treba da vidis marku i tip stampaca koji koristis.Pored imas propertis...otvori.Imas na jednom mestu effect...strikliraj na none effects.Naime mozda ti je ukljucena neka od opcija zastite dokumenta ili dodavanje nekih effekata, sto je kod mene bio slucaj.Izmedju ostalog sve gde imas u propertisu mogucnost da odaberes default to uradi.......Inace Corel nece otvoriti samo dokumenat koji si uradio u novijoj verziji a pokusas da je otvoris starijom.I nema veze da li imas neregistrovanu verziju ili registrovanu...