[ hexdecimal1989 @ 02.06.2010. 15:51 ] @
| PPostovanje,
mozda podforum nije odgovoarajuci, ali mene interesuje sledece:
Milion puta mi se desilo da mi treba neki "elektricar" koji se razume u zice i te stvari, pa da zbog toga sam morao da idem u "ovlasceni" servis (bilo IPod, bilo PC) da me oderu. I milion puta mi je padalo na pamet kojekakve spravice (heh, kad sam menadzer) a da ne mogu da je ostvarim.
Sad me zanima nesto sa wireless kamericama da radim..jel ima negde nesto takvo po BG-u? Hvala. |
[ mserifov @ 02.06.2010. 16:11 ] @
Jeli tebi treba radionica koja radi generlano elektroniku u beogradi pa da im ti daš ideju a oni da naprave. Ili hoćeš dam sebi da napraviš radionu pa te intereusje kako da počneš.
[ hexdecimal1989 @ 03.06.2010. 13:27 ] @
ma ne ja sam da zapocnem, nego neki likovi koji se razumeju u to.
Npr. sad muku mucim, moram da kupujem novu petlju za voki toki, zato sto niko nece da mi prespoji konektore. Misim, mogu ja sam da kupim lemilicu, i jos par alata, al ocu kvalitetno :)
[ bogdan.kecman @ 03.06.2010. 13:56 ] @
imas dva resenje
1. nadjes nekog zaludnog budzologa u nekom polupropalom audio/tv servisu i sa njim se skontas i sa njim radis te stvari za relativno male pare
2. odes u normalnu radnju i to zavrsis kada ti treba ...
sve "elektronicarske radione" - ako rade "opste stvari" - za te stvari moraju da imaju "visu cenu" posto nema svaki dan da dodje 50 ljudi da im se prelemi konektor pa da mogu to da naplate 50dinkica nego dodje jedan mesecno i oni ga oderu 3000 dinkica ... uzmi u obzir da oni "zaludnih elektronaca u propalim servisima" ima koliko oces .. to su odlicni budzolozi koji nemaju bas puno posla tako da za relativno malu kintu (vinjak, kolu...) resavaju tu vrstu problema, a ako ih "napalis" na neku ideju spremni su da uloze puno svog rada da nesto zbudze
[ hexdecimal1989 @ 04.06.2010. 13:52 ] @
hehehe :)
Pa to mi treba. Isao bi ja na obe opcije..nije problem. Samo sto nema dovoljno reklama za takve. Imam EI servis pored moje zgrade..probacu u tom budzologu :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.