[ nehsa988 @ 02.06.2010. 22:06 ] @
Uzo sam telekomov adsl hg520c,prikljucio sve i radelo je normalno 5-6 sati al onda je krenuo da zeza.Na svakih 10-20min mi se gubi konekcija(internet lampica mi se ugasi) pa za 2 min ponovo proradi.Zamenio sam sve kable,probao bez telefona i splitera kablu iz zida direkt u modem,oborio sistem i nista...Zvao sam tehnicku podrsku,oni mi kazu da nema smetnji na liniji i da je verovatno do mene.Bili su i serviseri merili su nesto proveravali,zamenili su nesto u posti ne znam tacno kako se zove nisam neki strucnjak ali nista mi nije pomoglo,ja ih pozovem ponovo oni mi daju neki njihov sluzbeni modem ne znam koji model da probam da nije do modema i on radi 2 dana super,oni me pozovu i pitaju jer radi ja kazem da radi i oni mi daju novi hg520c medjutim i on radi 5-6 sati normalno i onda ista prica samo sto sad radi i do 2-3 sata pa mi se izgubi konekcija.Sta da radim,jer imao neko slicnih problema. Ps:pre ovga imao sam ADSL 3 godine isto preko telekoma,nikad nisam imao probleme. HVALA UNAPRED |