[ squirll @ 04.06.2010. 17:03 ] @
Pozdrav svima... Ne volim JS i jQuery , nisam nikad ni radio to al eto ..sad sam upao bas u taj problem ( i ako sam sebi rekao da od pon krecem sa ucenjem JSi jquery-a) a ovo treba biti do pon gotovo ...no moj problem je... Imam input disable field sa value= "nekitekst1-slikabroj.jpg-nekitekst2" ispod imam 4slike i svaka slika ima svoj ID Kad kliknem na neku sliku npr broj 1 meni treba da izmeni tekst u tom input polju i da bude "nekitekst1-1.jpg-nekitekst2" i tako dalje.... Ono sto sam ja uspeo je (dole je <a> tag za link a ne za sliku znam :D al na isto mu dodje...) <input id="example"> <a onclick="$('#example').val('dobro je')" id="example">Klik</a> <a onclick="$('#example').val('ako je')" id="example">Klik</a> <a onclick="$('#example').val('joj je')" id="example">Klik</a> al to nije to ... meni treba (samo) da zameni broj slike a ostalo sve da bude isto...Jel moze neka pomoc? Neko uputstvo bilo sta.... Probao sam sto stvari ali nikako da dodjem do zeljenog.... Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla Hvala |