[ BlackPicasso @ 05.06.2010. 21:39 ] @
| Postovani,
imam sledeci problem, nadam se da vi koji se razumete u to mozete da mi pomognete.
koristim D-link karticu i hvatam neke razne wireless signale jer zivim u centru, otkljucani su i ja se olako konektujem na njih.
tako sam na jednom od njih vec duze od dva meseca i od pre neki dan imam problem sa protokom.
znaci konekcija je uspostavljena ali ne mogu da otvorim nijednu internet stranu, i to tako da pre podne recimo neradi pa popodne radi pa uvece opet radi pa dan ili dva uopste pa onda ponovo.
kada radi radi olicno ... znaci nije prebukiran i spor signal.
molim vas sugestije sta bi moglo da bude i kako da resim.
hvala vam punnoo !!!
p.s.
fire wall je ugasen kao i antivirus program |
[ kristi1 @ 05.06.2010. 21:46 ] @
Ako sam te dobro razumeo, ti nemas adsl vec koristis tudji internet?
[ BlackPicasso @ 05.06.2010. 23:03 ] @
pa hvatam silne okolne kafice i jedan restoran, oni imaju wifi e sada dali oni imaju adsl i bezicni ruter ili sta god nesto drugo pojma nemam uglavnom to funkcionise ok.
hvatam i telenor internet iz parka ali tu je dosta slab protok tako da sam njega najmanje koristio.
[ kristi1 @ 06.06.2010. 09:38 ] @
Onda si osudjen na protok takav kakav je. Verovatno nisi jedini koji hvata signale, mozda neko skida nesto ili gleda klipove, ili sta ja znam, uglavnom protok se deli i ako vlasnik povuce nesto sa neta, ti ne mozes da otvoris stranicu, sto je normalno. Koristi to sto mozes dok mozes, verovatno je adsl u pitanju i nije postavljena sifra na tuter, zato i hvatas signal.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.