[ MagicMaster @ 10.06.2010. 10:03 ] @
Pozdrav, drage kolege forumaši.
Opet telekom i njegov bezobrazluk stupaju na scenu.
Ne mogu sve opet da pišem, samo ću ovde citirati svoj mejl koji sam im poslao.
Pa molim za vaša mišljenja.
Pozdrav.

Citat:
Nedragi i Nepoštovani Telekome.

Opet je vaša firma pokazala da je načisto i totalno neprofesionalna. Da joj uopšte nije stalo do svojih korisnika. Da se ponaša kao da joj je sve sa neba palo, a ne da je sagradjena od para ovog naroda.
Vas ne treba prodati, vas treba pokloniti nekome ko UME i HOĆE da radi. Vaš odnos prema dugogodišnjim postpaid korisnicima je u najmanju ruku zaprepaščujuć. A ne tražim ništa, samo ono što ste sami ponudili na sajtu.

Moj otac je naručio preko MONDO sajta telefon SonyErikson S312 uz MIX500, paket koji koristi već godinama. Cena sa PDVom je 2499 dinara.

Otišlo je na odobravanje, vratio se mejl da je odobreno, otišli smo na sajt, platili mojom karticom. Sredstva uredno rezervisan.

Prvo što me je iznerviralo, jer smo stavili adresu isporuke ove kod mene na posao, jer je telefon trebao da bude poklon, je bio poziv od strane operatera da nam kaže da NE MOŽE tako, već da mora
da se isporuči na adresu gde stižu računi, odnosno adresu iz lične karte. ZAŠTO, pitam ja vas, prvo SAMI nudite tu opciju na sajtu, pa onda zovete i nervirate ljude svojom nesposobnošću?

Zatim, VRHUNAC BEZOBRAZLUKA OD STRANE TELEKOMA!!! Ponovo zove operater oca na mobilni i kaže da ne može telefon da se dobije uz MIX 500, već ako hoće da uzme telefon, mora da promeni tarifni paket
na MIX400 ili MIX750. On naravno, to ne želi, jer je sasvim zadovoljan svojim trenutnim paketom. Na pitanje ZAŠTO onda stoji ta i takva ponuda na sajtu, operater NE ZNA ŠTA DA MI KAŽE! Samo kaže
da ukoliko ne želi telefon, da će novac biti refundiran.
E, pa, ljudi, nas ne interesuje da li je to greška, čija je greška, i da ali je namerna ili slučajna. Nadjite načine da te trutove koji "rade" kod vas, i primaju plate nizašta, malo pomere svoje guzice i rade svoj posao.
Ako takva ponuda ne postoji, neka je neko ko je zadužen za to i prima platu za to SKINE SA SAJTA:
Ja ne mogu da shvatim da jedna takva firma se prosto trudi da otera svoje korisnike. MNP se bliži, i sada već sa sigurnošću mogu da tvrdim da će 5 brojeva koje koristimo ja, supruga, otac, majka i jedan imam na firmu,
preći na nekog drugog operatera. I to samo zato jer su svi u upotrebi od 5 do 10 godina, i oduvek na postpaidu.
Ne mogu dfa shvatim da jedna firma kao što je VIP svojim korisnicima kojima je istekao dvogodišnji ugovor nudi vaučere sa popustom, nudi telefone po ekstra cenama, a mi koji smo kod MTSa po 10 godina, nikad ništa.
Vama je samo izgleda stalo do NOVIH PREPAID korisnika, jer su stalno neke akcije i promocije za NOVE PREPAID korisnike, a mi koji smo već na ugovoru, ko nas šiša, mi smo tu, da pravimo masu.

Moj sledeći korak je sledeći.

Napravio sam screenshot vaše ponude, napravio sam screenshot narudžbine, odštampao sam iz banke izvod kartice gde se vidi da su moja sredstva rezervisana od strane MTS SRBIJA, odštampao sam mejlove koji
su dobijeni da je porudžbina ODOBRENA, i mejl na kome piše da je promopaket sa telefonom SE S312 uz MIX500 spreman za slanje.

I sa tako pripremljenim materijalom, i ukratko opisanim dešavanjima, ću otići u tržišnu inspekciju da proverim da li je sve to što vi radite zakonito, legalno, i da li smete
tako da uskratite robu i usluge koje ste SAMI ponudili i ja prihvatio.

Srdačno vaš korisnik, do 01.01.2011.
Darko, Požarevac.

P.S. Molim vas, ako slučajno budete imali šta da kažete, mada sumnjam, nemojte da uznemiravate oca, njemu je dosta nerviranja, pozovite mene na 065/xx-xx-yyz i recite meni.
P.S.2. Možda je stvarno bolje da se zovete Lelekom. Više vam pristaje.
[ MagicMaster @ 10.06.2010. 11:00 ] @
Sinoć sam pravio screenshotove. I jutros oko 11 i 15 ponovo u JPEG. (vidi se u properties) ... I sada odem opet da vidim, promenili, nema više MIX500 u ponudi. :) :)
[ zvezdasbg @ 10.06.2010. 11:01 ] @
Nisu dali aparat uz mix 500 paket, jer je to stari paket. To radi i Telenor. Doduse operater je to trebao da kaze, a ne da cuti. I Naravno da se takva nepostojeca stvar skine sa sajta.
A za fiksiranu adresu za dostavu aparata, nemam komentar. :)
[ espresso @ 10.06.2010. 12:34 ] @
Dužni su da ti robu daju po onoj ponudi koja je važila u trenutku kupovine i po kojoj si platio! Idi do tržišne ili pozovi Centar za zaštitu potrošača kako bi se dodatno informisao. 0800 103 104 od 10-14h.
Pa nek ovi neradnici smisle kako će da ti to prodaju.
[ MagicMaster @ 10.06.2010. 12:44 ] @
Dakle, ovako.
Lepo sam odštampao sve onošto sam im naveo u mejlu, složio hronološki, napisao na jednom A4 listu šta i kako se dešavalo, složio, potpisao i spakovao u onaj veći koverat, crveni.

Čekam do sutra do podne da vidim da li će nas udostojiti makar jednog poziva, da reše situaciju, i koliko će biti velikodušni, ili će i dalje arogantno ignorisati sve ovo, i šaljem u Tržišnu Inspekciju za BGD.

Javljam šta je dalje bilo.

Mislim, mejl su očigledno pročitali, jer u roku od pola sata je promenjen sadržaj na Mondo-u.

Sad da vidimo dalje. :)
[ agasoft @ 10.06.2010. 16:01 ] @
Nemoj čekat, zorom šalji to...
Neće se udostojiti...
[ MagicMaster @ 11.06.2010. 10:52 ] @
Poslato ...... Tržišnoj inspekciji u Omladinskih Brigada 1, odsek za kontrolu usluga.