[ Alexa8 @ 17.06.2010. 17:56 ] @
| Ovako nemam neko poznavanje excela ali se snalazim po malo,sada mi treba da kada napravim tabelu,konkretan primer je da zelim svaki dan unositi svoje rashode,u prov redu mi stoji datum u drugom vertikalno iznosi koje troshim u trecem prihod a u 4 zbir to jest sumz,to je sve ok ali zeleo bih da od toga napravim bazu podataka pa da iz padajuceg menija brzo odaberem odredjeni datum i da mi izbaci spisak troshkova za taj dan.E sada da li moze da napravim spisak za jedan dan i od njega napravim bazu podataka (sa sve formulama za pojedine celije) i da zatim imam opciju da dodam novi dan (gde cu dalje unositi iznose) i da imam drop meni gde mogu odabrati odredjeni datum i videti izveshtaj za taj dan (a mozda i edit odabranog dana),unapred hvala ^_^ |
[ FOX028 @ 17.06.2010. 20:10 ] @
probaj da selektujes tu tvoju tabelu pa idi na
Data-Fillter
[ Alexa8 @ 17.06.2010. 20:24 ] @
Mislim da bi trebalo ovako da izgleda,e sada kako najlakse od ovoga stvoriti ono shto mi treba jer kao sto rekoh nisam nesto vichan excelu,mnogo bih lakse svo ovo uradio u Visual basic-u ali moram u excelu :-( zaista bi mi trebala pomoc ili barem neki primer,hvala.
[ FOX028 @ 17.06.2010. 21:26 ] @
ovo bi trebalo da ti zavrsava posao Data - List
[ Alexa8 @ 17.06.2010. 22:31 ] @
:-D hvala puno tek sada vidim kako je lako hehe izvini na maltretiranju i hvala josh jednom.
[ Alexa8 @ 19.06.2010. 16:51 ] @
Khm..... opet ja :-( sada imam sledeci problem i ne znam da li je moguce reshiti ga,ovo sam napravio komsi ali imam problem kada hocu da dodam vise ulaza ili izlaza za jedan artikal,u ovoj formi samo racuna postojece brojeve u jednom redu,a meni treba da vishe puta izrachunava ulaz ili izlaz,nadam se da neko moze pomoci,hvala.
[ predrag69 @ 19.07.2010. 22:06 ] @
Evo mog predloga
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.