Kod stranica gdje imam preko 15000 podstranica, moram uspostaviti pravilo URL=Title=H1 !
Dakle ako ide
www.mojnekiportal.com/nekretnine-beograd/
onder mi Title bude "Nekretnine Beograd - Mojnekiportal.com"
a H1 "Nekretnine Beograd".
Pogledaj na anketi iz mog popisa kako stavljaju akcenat da KW bude prva riječ u ovim elementima.
Variirati title i H1 da recimo H1 glasi "Tražite nekretnine u Beogradu?" po meni donosi štetu,
dok recimo "Nekretnine u Beogradu" ne bi trebalo imati ikakve razlike.
Ja za varijacije koristim H2 i H3, ako stignem, ako ne, onda su ova tri sasvim dovoljna.
Kod jako guste konkurencije navedeni H1 bi sigurno štetio, uvjerio sam se u to sto puta.
Evo recimo za "teamspeak server" sam u Njemačkoj na prvom mjestu:
http://www.google.de/search?so...e=UTF-8&q=teamspeak+server
Ako promjenim redosljed ili uguram nešto ispred "teamspeak server", ode odmah na treće ili osmo mjesto.
Iako imam duplo više linkova nego konkurencija.
To "preoptimizovanje" sam samo čuo od ljudi koji nemaju velike uspjehe ili ja ne znam da ih imaju.
Od stručnjaka iz USA i Njemačke to nikada nisam čuo, nego se uvijek pokušava hodati na granici,
tj. da si prvi kako god znaš, ali da ne pretjeraš u fazonima kao 100 linkova dnevno i tako to,
tj. u offpage djelu, ali nikako u onpage. Kod onpage (od HTML faktora) je samo KW stuffing beskorisan i štetan.
Ako imaš neki manje bitan pojam, uradi kako sam naveo pa ćeš vidjet da nećeš spasti sa prvog mjesta.
Jer biti na prvom mjestu ne znači da si uradio kako treba, jer sutra neko može doći i bolje uraditi,
uvijek je bolje toliko daleko otići ispred da se drugima ne isplati te ganjati.