[ gogi100 @ 20.06.2010. 22:25 ] @
imam domensku mrezu pod win server 2003 i radne stanice pod win xp pro. jedna radna stanica ima dve mrezne kartice, jedna je za lokalnu mrezu a druga je za internet. da bi moje radne stanice izasle na internet stavio sam proxy program ccproxy. firma ima ispostave i van moje mreze. ja hocu da moje radne stanice pristupaju tim racunarima u ispostavama preko remote desktop, ali isto da racunari u ispostavama pristupe jednom racunaru u lokalnom lanu. na ccproxy-ju sam stavio port mapping i to radi kad je u pitanju izlaz vani prema ispostavama. medjutim, ne znam kako da postavim da racunari u ispostavama pristupaju jednom mom racunaru u lokalnoj mrezi. isto sam pokusavao da preko ccproxy-ja i opcije port mapping da postavim Dest Host: ip adresa mog racunara u lokalu, Dest Port: 3389 Port Type: TCP, Local Port: 3393. na tom racunaru u lokalu sam ukljucio remote desktop i stavio user-a koji ima pristup. firewall je iskljucen i na tom racunaru i na racunaru gde mi je ccproxy. kad pokusam da sa racunara u ispostavi pristupim racunaru lokalnoj mrezi kucajuci ip adresu mrezne kartice racunara na kom je ccproxy i to one koje izlazi na internet u obliku ip adresa:3393 dobijam gresku Code: because of a protocol error detected at the client (code 0x1104), this session will be disconnected. please try connecting to the remote computer again gde gresim. moze li mi ko pomoci? hvala pc: internet dobijam od provajdera i imam javnu staticku adresu |