[ RockPrinc @ 22.06.2010. 18:13 ] @
Dobro vece... Nemam vremena za detaljnu pretragu a imao bih par pitanja vezanih za Excel... Treba mi hitno... Pa ako je neko voljan da mi pomogne... - Kako se vrsi imenovanje oblasti celija, umetanje reda u oblast i zaglavlja za oblasti? - Slogovi, dodavanje i pronalazenje sloga? - Filtriranje podataka, kriterijumi za filtriranje i napredni filteri? - Eksport i Import (Eksport u drugu aplikaciju, Import tekstualnog fajla , Import teksta Drag&Drop, Importovanje tabele? - Upotreba, kreiranje i primena sablona? A da ne otvaram novu temu, imam pitanja i iz naprednih tehnika Excela... - Funkcije GoalSeek, SolverReport Menager i scenario u knjizi (konkretno o njima, kako rade i kako se pokrecu)? - Revizija formule, unosenje asortimana, uporedjivanje u formuli? - Sve o makroima... - Anova analiza, Alatka Descriptive Statistic, Rank and Percentile alat? - Finanskijske fukncije, izracunavanje buduce vrednosti i amortizacije? - Kreiranje, prilagodjavanje i resetovanje Toolbar-a? - Pivot Tables i Pivot Charts Reports? Eto, to bi bilo to, pa ako neko moze bar malo da mi pomogne, bio bih veoma zahvalan... Hvala unapred... |