[ draus @ 23.06.2010. 19:28 ] @
| Bar dva puta godisnje(vec valjda 4 godine) pocnu problemi(pali gasi pali gasi) sa netom dva dana i posle je kao sve uredu, ALI, srecom proveravam brzinu u setovanjima modema, vidim da je promenjen upload i download(ne u neki drugi paket vec u skorz leve cifre). zatim sledi zvanje i razgovor pa onda moram sve po njihovim koracima da radim i da odgovaram:da da da kliknuo sam i ostale debilne protokole da bi oni napokon rekli, uredu prosledicemo tehnickoj sluzbi koji rese to naprasno i to uvek oko 2 ujutro :D
Sta mislite koliko ljudi nikad ni ne otkrije da im je download smanjen recimo za 30% a upload za 60% itd, zato sto se ponekad to paljenje i gasenje desava rano ujutro.... |
[ Marki279 @ 23.06.2010. 21:59 ] @
Meni takodje ne radi net od jutros.
Modem prikazuje da je sve ok. Cak sam ga i resetovao par puta.
Pise lepo "SHOW TIME" connected fast.
Cak sam i unosio direktno ip adrese ako je problem sa DNS serverom i nista.
Windows 7 dijagnostika nema pojma sta nije uredu.
[ zentriks @ 24.06.2010. 08:16 ] @
Izgleda da nije samo problem kod telekoma, ja sam na veratu i sinoc mi je veza pukla jedno 10 puta za 2 sata. Samo se ugasi adsl i internet lampica i ponovo se sve od sebe vrati(kao da resetujem konekciju). Jutros je sve u redu. Da na pomenem da se ovo desilo jos jednom isto oko 21h pre neki dan. Telekom nesto radi i izgleda da svi to osecamo na svojoj kozi!!!!!! pozzzz
[ mast3r @ 25.06.2010. 09:23 ] @
Zbog problema na ruterima doci ce do problema sa autentifikovanjem za razdelnike:
Mladenovac, Obrenovac, Banjica, Miljakovac, Bezanija, Sremcica, Gorica, Kanarevo B; Ugrinovci i Dobanovci...
To je jucerasnji info, a mislim da traje vec koji dan.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.