[ smfilip @ 25.06.2010. 21:26 ] @
Pozdrav, kupio sam danas mis NetScroll T220 Laser,koji ima 2 dugmeta sa strane, medjutim ta 2 dugmeta nisu funkcionalna(znaci nije do hardware-a 100%,isprobano), u Genius iO Center-u ih nema u podesavanjima(samo ima left click,right click i midlle), pa pretpostavljam da je nesto do Windows-a 7... Ima li neko resenje?
[ dobri82 @ 16.08.2010. 10:41 ] @
Citat:
smfilip: Pozdrav, kupio sam danas mis NetScroll T220 Laser,koji ima 2 dugmeta sa strane, medjutim ta 2 dugmeta nisu funkcionalna(znaci nije do hardware-a 100%,isprobano), u Genius iO Center-u ih nema u podesavanjima(samo ima left click,right click i midlle), pa pretpostavljam da je nesto do Windows-a 7... Ima li neko resenje?

Imam istog misa i mislim da neces naci resenje, ta dva dugmeta sluze samo za aktivaciju tzv. "turbo scroll-a" - pritisnes neki od ta dva tastera i povuces scroll na dole i on sam skroluje do kraja dokumenta - to im je sva namena i mislim da im se ne moze dodeliti ni jedna druga funkcija. Prakticno to je mis sa tri dugmeta i interesantnim scrollom. Ocekivali smo previse za 900din.