[ samo_da_pitam @ 13.07.2010. 15:49 ] @
Pozdrav,
Verujem da je vecina upoznata sa ebuddy programom (http://www.ebuddy.com/)
Ja ga koristim ali ne nesto preterano, odnosno uglavnom za nebitne stvari pa se zapitah koliko je to bezbedno koristiti?
Kakva su vasa iskustva? Da li mislite da je bezbedno u ebuddy-ju koristiti primarni gmail nalog, icq nalog, msn, yahoo...?
Trudim se da ne budem paranoidan a i na pomenutim servisima nemam nesto vazno, samo me interesuje koliko u slucaju bilo kakvih potencijalnih problema sa pomenutim servisima moguce da se vade po tipu da prebacuju lopte jedni na druge - u smislu da gmail kaze kako je problem nastao zbog ebuddy-ja i slicno?

A ako ne koristite ebuddy na svojim telefonima rado bih cuo sta koristite da biste na telefonu bili 'online'!

Thanks
[ Suns @ 07.08.2010. 22:22 ] @
Za Symbian platformu NIMBUZ je nezamenljiv...
[ samo_da_pitam @ 07.08.2010. 22:39 ] @
A da li si koristio i neki drugi pa ti se ovaj vise dopao ili...?
[ Suns @ 08.08.2010. 11:18 ] @
Da koristio sam i taj Ebuddy i nisam oduševljen.

Nimbuz ima daleko više opcija od ebuddy-a, pravi mali program, obavezno da ga instaliraš i probaš nećeš se pokajati + što je meni pa slobodno se može reći život spasio Nimbuz prošle godine u Los Angeles-u, izgubio sam se u nekom kvartu koji je vrlo vrlo blizu crnačkom getu, nisam znao kuda da idem a broj od drugara iz LA nisam znao, otišao sam na ebuddy ali MSN nije tamo hteo da radi, uzeo sam Nimbuz otišao na MSN i nazvao drugara sa mobilnog i nekog slobodnog WiFi-ja, objasnio mu gde sam i došao je po mene

Uglavnom sa Nimbuza možeš da zoveš ako imaš MSN ili Skype nalog, za skype ti ne treba kredit ukoliko zoveš druge skype brojeve