[ scylerx @ 14.07.2010. 10:33 ] @
Internet paketi vam omogućavaju da kontrolišete svoje troškove uz uvek isti račun.

Ako niste zahtevan internet korisnik i želite da pod povoljnim uslovima posećujete svoje omiljene sajtove, ili želite da koriste Telenor Internet van kuće kako bi uvek bili u toku i povezani sa prijateljima. Sjajno je i to što možete slobodno da se oslonite na ovaj paket i kad idete van grada. Pomislite samo koliko puta vam se desilo da želite da budete u toku sa dešavanjima kad idete na duže van kuće, daleko od tehnoloških izvora? Ako ste kod rođaka na selu, to ne mora da znači da ste odsečeni od sveta, a paket "Ista cena Start" donosi pravi odnos cene i usluga koje pruža! Ako se desi da vam zatreba još megabajta, postoji mogućnost dopune. Budite uvek u kontaktu s prijateljima, i to na lak i jednostavan način!

Naziv paketa Ista cena Start
Mesečna pretplata
760 din. *
Besplatni saobraćaj
500 MB
Cena USB modema **
990 din. *

* Cene su prikazane sa uračunatim PDV-om i Porezom na upotrebu mobilnog telefona.
** Ugovorna obaveza od 6 meseci.

Korisnici tarifnog paketa "Ista cena Start" dobijaju celokupni mesečni besplatni saobraćaj, bez obzira na dan sklapanja ugovora u tekućem mesecu i plaćaju punu pretplatu za taj mesec. Samo u prvom mesecu neutrošeni saobraćaj se može preneti u naredni mesec. Korisnik nadalje sa svakim započetim kalendarskim mesečom korišćenja dobija pun iznos besplatnog mesečnog saobraćaja i plaća punu pretplatu za taj kalendarski mesec.

Korisnici tarfinog paketa "Ista cena Start" mogu dopuniti svoj račun internet dopunama preko Telenor eShop-a, pripejd internet tarifnim dodacima, na kioscima (internet dopuna) ili standardnom dopunom. Sa standardnom dopunom megabajt (MB) će se obračunavati po ceni od 3.84 din. sa uračunatim PDV-om i Porezom na upotrebu mobilnog telefona.

Stanje na vašem računu možete proveriti slanjem SMS poruke sa sadržajem STA na broj 9848 (SMS poruku možete poslati koristeći modemsku aplikaciju – preko Telenor Internet modema). Slanjem ovog SMS-a dobijate informaciju o preostalom broju besplatnih MB na svom tarifnom paketu i trenutnom zaduženju bez pretplate, promocija i PDV-a. Ova poruka je besplatna.
Tarifiranje se vrši zaokruživanjem na 100KB.
Besplatni saobraćaj se odnosi samo na saobraćaj ostvaren u Srbiji. Prenos podataka u romingu nije uključen u besplatne MB. Roaming će biti uključen samo na zahtev korisnika Call centru ili svom business konsultantu osim za paket "Ista cena" koji funkcioniše po principu pripejda i potrebno je dopuniti se standardnom pripejd dopunom. Ako želite da koristite Telenor Internet u romingu neophodno je da svoj račun dopunite odgovarajućim dinarskim iznosom umesto standardnim Telenor Internet dopunama u MB, jer one važe isključivo za domaći saobraćaj. Cena internet saobraćaja u romingu se tarifira u zavisnosti od roming zone.
Svi uređaji rade samo na Telenor mreži.
Tarifni paket "Ista cena Start" ima aktiviran govorni saobraćaj.
Cene za ostale usluge koje je moguće koristiti na SIM kartici sa ovim tarifnom paketu, a koje nisu navedene su iste kao u tarifnom pripejd paketu Jedna cena.
Na Internet pakete se korisnik može pretplatiti i bez kupovine uređaja. U tom slučaju nema ugovorne obaveze.

http://www.telenor.rs/sr/Priva...Tarifni-paket-Ista-cena-Start/

[Ovu poruku je menjao Slobodan Milivojevic dana 14.07.2010. u 11:55 GMT+1]