[ ediZ @ 15.07.2010. 16:36 ] @
Pozdrav svima.
Ima neobičan problem, pa me interesuje da li ga samo ja imam, ili svi redom...
Posedujem TP Link TL-WN353GD PCI karticu pomoću kojeg se konektujem na Telekomov Hauwei ruter.
Do skoro sam koristio stari računar sa XP operativnim sistemom i imao sam nivo kvalitet veze od 80-85%, međutim, kada sam prešao na novi računar i Windows 7, imam pad nivoa veze na svega 20-25%, a često neće ni da se uspostavi veza iako vidi taj ruter.
Da li je to normalno, pri čemu sam skinuo drajvere za Windows 7 sa zvaničnog sajta i da i postoji način da rešim ovaj problem?

Unapred hvala
[ daksi990 @ 11.06.2011. 04:33 ] @
pa ako sve radi ok onda nista ne diraj jer ti meraci i nisu bas tacni net stumler ti je najtacniji sto se tice toga proveri opet sa nekim racunarom koji ima xp neverujem da je do sistema
[ gigamg1 @ 11.06.2011. 09:51 ] @
Net stumbler ne radi sa win7
Probaj vistumbler.
Jesi probavao da promenis slot za karticu tj da karticu prebacis u drugi pci slot.
Da nije mozda bilo jake grmljavine u tvom kraju ovih dana pa da nije mozda ogluvela
[ Goran Mijailovic @ 11.06.2011. 10:54 ] @
Komsija promenio lokaciju rutera? :-)
[ ediZ @ 11.06.2011. 23:12 ] @
Pošto sam probao razne varijante, i u suštini se ništa nije promenilo, uspeo sam da kompenzujem tu wireless karticu za Ralink-ovu, koja je kompatibilna i sada sve radi prefektno...
[ Goran Mijailovic @ 11.06.2011. 23:52 ] @
Ja takodje imam TL-WN350G_350GD_Win7 drajvere za 350 gd karticu, koja je dobro radila sa pomenutim drajverima. Onda sam je prebacio u drugi komp. Na drugom racunaru sam instalirao Win 7 pa naknadno SP1 za njega, uglavno Win je sam prepoznao karticu i radi mi u kucnoj mrezi na dve crte ;) Naravno kad se potegne neki YT ide full bez seckanja. E sad ne znam razliku izmedju 350gd i 353gd?