[ ghi @ 16.07.2010. 09:29 ] @
| Interesuje me kako mogu da napravim nesto sto ce moje fajlove auto extractovati(sam da odradi extract u direktorijum koji ce vec biti naveden, znaci da me ne pita gde hocu da extractujem fajl) u npr. u neki folder sto ima svaki PC neka to bude C:\Windows ....?
Hvala unapred pozz clanovima foruma :) |
[ ghi @ 16.07.2010. 18:48 ] @
Niko ne moze da mi da odgovor ?:(
[ calexx @ 16.07.2010. 20:09 ] @
Kada postaviš pitanje koje će neko da razume, možda stigne odgovor.
[ ghi @ 16.07.2010. 23:00 ] @
Pokrenem fajl i sve iz njega se extractuje negde gde sam ja zadao da se extractuje, jel moze tako nesto da se napravi...?Sta je tu nejasno...? znaci nesto nalik Winraru ili Winzipu samo sto ce automatski extractovati fajlove negde gde ja odredim, npr. c\program files....
[ krle_zr @ 17.07.2010. 16:27 ] @
Imas sve to lepo u WinRar-u. Najpre sakupi sve datoteke koje ti trebaju, oznaci ih, i idi na opciju Tools > Convert Arhcive to SFX. Tu u naprednim opcijama imas da definises putanju i ostalo sto ti treba.
Pozdrav
[ ghi @ 17.07.2010. 17:59 ] @
Krle, svaka pohvala za tebe, vecinu problema si mi ti resio ! Hvala ti pozz
[ ghi @ 17.07.2010. 18:09 ] @
Samo jos jedno pitanjce :)
Kad pokrenem arhivu u koju sam popakovao sve sto sam hteo, pojavi se prozor gde imam opciju "install", moze li taj prozor da se stavi u neki invisibility mod, i da mi ne trazi tu opciju "install" vec samo kad odem dupli klik na arhivu automatski da odradi posao u invisibility modu....? :) ako je pitanje nejasno, pitajte pojasnicu :D
[ krle_zr @ 17.07.2010. 18:26 ] @
Super, taj .exe koji si kreirao, nađi ga u WinRar-u i idi na Tools > Convert Arhcive to SFX. Posle moraš na Advanced options > Modes > Hide All i još na Update > Overwrite all files.
Eto, valjda će radi
Pozdrav
[ Aleksandar Đokić @ 17.07.2010. 18:38 ] @
a mozes i batch fajl da napravis, imas rar.exe u winrar folderu, sa njim mozes da radis te "automatizovane" stvari
[ ghi @ 17.07.2010. 19:39 ] @
Hvala carevi!! Uradio sam ga preko Winrara, ali sad cu da naucim i preko batcha jer me interesuje kako se radi :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.