[ chke @ 17.07.2010. 16:10 ] @
| e, ovako:
imam acer aspire 7220. sad ima 1.5gb rama. lap nije ni koristen nesto preterano. stigao mi je prakticno neogreban. al... izginuh. odradio sam mu windows, i sve. desava mi se da mi youtube po nekad secne, i kamerica mi opterecuje procesor nenormalno, i kad slusam muziku, i pokrenem neku igricu koja nije bas zahtevna, npr warcraft 3, da mi se cuje zvuk kao kad pesma blokira. ono, trrrrr. sve je to vezano, samo ja nem pojma kako. ko ima neki predlog, bio bi zahvalan |
[ krle_zr @ 17.07.2010. 16:40 ] @
Hm, ako ponekad 'secne' zvuk, moguce da je do drajvera (za muzicku i/ili chipset), a sto se tice hardware-a, da li si proverio temperaturu?
It's a long shot, ali ipak proveri
Pozdrav
[ chke @ 17.07.2010. 17:36 ] @
i ja kontam to isto, a procesor cu proveriti. imam win xp sp3, provereno dobar. znaci do toga nikako nije, drajvere sam skinuo sa sajta. u dilemi sam da odradim vistu il win 7. posto mi je lap za to i pravljen izgleda. u svakom slucaju hvala na pomoci. a zvuk ne secne. secne mi video kad je youtube na fullscreen :/ zabagovao mi je mozak skroz. lakse mi da se bakcem sa desk masinama. lap topovi su glavobolja
[ krle_zr @ 17.07.2010. 18:33 ] @
Znaš kako, ja isto imam laptop koji je made for Vista, drajvere je odmah prepoznao i prilično mi je stabilno radio, stvarno ne mogu da kažem da sam imao problema.
Pozdrav
[ chke @ 17.07.2010. 20:26 ] @
i ubacih win7, i kad slusam muziku, a pokrenem nesto zahtevnije, muzika samo zatrokira. a kad prikacim gitaru na lap i sviram, imam kasnjenje. ne daj boze da pokrenem warcraft. iskoci se muzika ko nenormalna dok se podigne igrica. smesno. ko da imam pentium 3
[ Miroslav Cvejić @ 17.07.2010. 20:29 ] @
Imaš li neki egzotičan codec pack?
[ chke @ 17.07.2010. 21:06 ] @
k-lite. al to mi trokira i bez njega.
[ stil @ 17.07.2010. 21:49 ] @
Zanimljivo.
Skini cpu-z pa pogledaj šta se dešava sa procesorom prilikom rada.
[ medvedic @ 18.07.2010. 01:28 ] @
Everest free, pa vidi temperature, a ja bih ipak testirao memoriju i hard. Memtest i mhdd sa nekog od milion boot cd, a moze i sa fleske... da li glasno radi? Zuji?
[ chke @ 18.07.2010. 07:33 ] @
isprobacu posle sve te programe. ne pravi buku. ugasio sam lap sinoc, tako da se lepo oladio, i malo pre ga palim, i proveravam, i isti problem. trokira mi winamp kad pokrenem fulscreen aplikaciju. a ovo sto mi na zvucnoj kasni prilikom reprodukcije isto nem pojma do cega je. sad cu da rasklopim i da cupam ram i isprobavam. mozda memorija mi se ne slaze. mada ipak, mozda je i hdd problem. a te programcice cu taman da poskidam i da pustim da divljaju :)
[ chke @ 18.07.2010. 09:04 ] @
sad mi je win 7 sve ocenio, a graficka mi je 3.1, i procesor 3.9 sve ostalo je iznad. testirao sam memoriju preko mem testa, i 0 gresaka. a ovako radim dosta stvari i sve relativno sljaka super. samo sto kad roknem neku fulscreen aplikaciju, tj bas igricu, ovo trokne i to kvalitetno.
[Ovu poruku je menjao chke dana 18.07.2010. u 10:45 GMT+1]
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|