[ orion92 @ 19.07.2010. 21:08 ] @
Prebacim na telefon neku muziku koja je u .mp3 formatu. Prilikom prebacivanja javi mi sledeće: your device not be able to play this kind of files.... ili teako već nešto u tom stilu. ja kliknem na yes i prebacim pesmu. Odem u onaj player koji je u ovoj nokiji po defaultu i kliknem na refresh library i tada mi kaže da je 0 files aded.
ok odem onda u file menažer telefona i nađem taj fajl i pustim ga direktno i u tom trenutku mi otvori player gore pomenuti i pusti fajl bez problema.
Da li su u pitanju gremlini ili šta već?
U cemu može da bude problem
Sledeće pitanje je: pošto sam proguglao malo i skontao da ova nokija i nokija n97 imaju potpuno iste procesore kao i memoriju zanima me da li se na neki način može ubrzati telefon pošto sam primetio da nokia n97 radi znatno brže što se tiče nekih stvari. Telefoni sa istim ekranom, istim simbianom, istim procesorom i istom memoriom a opet n97 radi brže. Žašto se to dešava. N97 ima samo malo skuplje dodatke što po meni može samo da dodatno koči telefon ali nije tako.
Primetio sam da kod n97 radi brže onaj accelerometar ili kako se već zove tj ona stvar koja prati položaj telefona i obrće sliku. Kod N97 to radi gotovo trenutno a kod ove nokie kao i kod 5800 radi osteno sporije mada ponavljam sva tri telefona imaju isti osnovni hardver.